Nieuwe alinea
Klassieker van tomaat, mozzerella en pesto
Garnalen gegarneerd met cocktailsaus
Rauwe ardenner ham met meloen
Rundvlees, balsamicosiroop, olijven, rucola, parmezaanse kaas en truffelolie
Aanbod van de dag
Gemengde salade naar keuze van de chef
Gebakken grote garnalen in knoflookboter
Gebraden mals varkensvlees met traditionele uiensaus
Mix van bief, varkenshaas, kalkoenfilet en grillworst met 3 sausjes
Ossehaas (ca. 200 gr.) met rucola, parmazaan en truffelolie
Steak voor vleesliefhebber uit de fijne rib met 3 sausjes
Pasta met vleessaus en tomaten
Pasta met saus van champignons, ui, walnoten, knoflook, peterselie, pesto, tomaat en room
Pasta met saus van champignons, tijm en verse mozzarella
Pasta met venusschelpen, ui, peterselie en knoflook, afgeblust met witte wijn
Deeglagen met bolognaise en bechamelsaus
Gevulde deegrolletjes met gekruid rundvlees, bolognaisesaus
Met ricotta en spinazie gevulde deegrolletjes in tomatensaus
Vegetarische ovenschotel van aubergine, Parmezaanse kaas en tomaat
Gevulde deegwaren met een saus van ui, paprika, erwten, courgette, tomaat, ei, pesto en room met kaas overbakken
fles
glas
fles
glas
glas
glas
glas
Vanille ijs met chocosaus
Verrassing met fruit
Perzik, advocaat & vanille ijs
Laagjes van lange vingers en mascarponi, gedrenkt in espresso en Italiaanse likeur
met whisky
met Amaretto